Aanhangerrijbewijs

Haal je rijbewijs BE bij rijschool Wildenberg

Ga je op vakantie met een caravan of heb je een aanhangwagenrijbewijs nodig om je werk te kunnen doen? Dan helpt Rijschool Wildenberg je de weg op. Met meer dan 50 jaar ervaring in de gelederen is het familiebedrijf dé plek om je rijbewijs BE in de regio Eindhoven te halen.

Wanneer mag je met een aanhanger de weg op?
In Nederland is het verplicht om het rijbewijs BE in bezit te hebben als je met een aanhanger boven een bepaald gewicht de weg op gaat. In de praktijk gelden de volgende regels bij rijbewijs BE:

  • Het gewicht van de aanhanger (leeggewicht + laadvermogen) is maximaal 3500 kilogram
  • In sommige gevallen mag je een aanhanger gebruiken die zwaarder is dan 3500 kilogram

Lespakketten
Rijschool Wildenberg heeft verschillende lespakketten voor het aanhangwagenrijbewijs. Voor er bepaald wordt welk pakket voor jou geschikt is wordt er een intest van 90 minuten afgenomen. Vervolgens kun je 3 of 6 lessen nemen voor het examen plaatsvindt. Het slagingspercentage van deze examens ligt tussen de 80 en 100%.

Caravantraining
Het is niet voor iedereen even makkelijk om met een auto-caravancombinatie te rijden. Het gebeurt meer dan eens dat mensen paniekerig lastige manoeuvres proberen te maken met een caravan achter hun auto. Om zelfverzekerd op pad te gaan kun je bij rijschoolwildenberg.nl een training 2,5 of 2 uur volgen.

Rijschool Amersfoort

Rijschool Amersfoort

Op zoek naar een goede rijschool in regio Amersfoort? Dan zit je bij Rijschool Kooiman aan het juiste adres. Dankzij jarenlange ervaring met jong en oud weet rijschoolhouder Peter Kooiman voor elk individu een pakket op maat samen te stellen.

Pakketten voor jong en oud
Er zijn pakketten met 10, 20 of 30 lesuren. Bij 20 uur zit het praktijkexamen inbegrepen en bij 30 uur zit er naast het praktijkexamen een proefexamen inbegrepen. Wil je snel afrijden? Dan is de spoedcursus van 3 weken een goede optie. In blokken van 2 uur leer je in aanzienlijke tijd de kneepjes van het vak zodat je goed voorbereid het praktijkexamen kunt afleggen. Benieuwd of Rijschool Kooiman iets voor je is? Vraag een gratis proefles aan.

Het is ook mogelijk om bij rijschoolkooiman.nl theorielessen te volgen of theoriemateriaal aan te schaffen. Zo ben je optimaal voorbereid voor je het aan het theorie-examen begint.

Faal- of rijangst? Geen probleem
Ligt je rijbewijs te verstoffen omdat je de weg niet meer op durft door faal- of rijangst? Peter Kooiman heeft veel ervaring met het begeleiden van mensen die daar last van hebben. Hoe snel je er vanaf bent hangt af van de oorzaak en impact van de angst.

Compleet aanbod met veel positieve ervaringen
Rijschool Kooiman heeft een compleet aanbod en blinkt uit in de persoonlijke benadering van het lesgeven. Veel mensen zijn erg positief over deze aanpak en het resultaat.

rijlessen

Rijbewijs halen bij Rijschool Kooiman

Peter Kooiman heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het geven van rijles aan jong en oud. Omdat iedereen anders in elkaar zit en de beweegreden om het rijbewijs te halen verschilt, worden de pakketten op maat ingedeeld. De lessen hebben een duidelijke opbouw en vormen een doel op zich. Door geleidelijk te leren neem je de kennis beter op, zodat je uiteindelijk veilig zelfstandig de weg op kunt.

Verschillende pakketten
Een proefles is bij rijschoolkooiman.nl helemaal gratis. Je gaat een uur lang de weg op om te wennen aan de auto en om te kijken of Rijschool Kooiman bij je past. Besluit je om les te nemen, dan wordt er aan de hand van de proefles bepaald welk pakket voor jou geschikt is. Je hebt de keuze uit 3 verschillende pakketten.

  • Pakket A: 10 praktijklessen van 1 uur
  • Pakket B: 20 praktijklessen van 1 uur + praktijkexamen
  • Pakket C: 30 praktijklessen van 1 uur + proefexamen + praktijkexamen

Spoedcursus
Wil je snel de weg op? Een spoedcursus duurt bij Rijschool Kooiman 3 weken. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar.

Theorielessen
Het is bij Rijschool Kooiman ook mogelijk om theorielessen te volgen of theoriemateriaal aan te schaffen zodat je goed voorbereid aan je theorie-examen begint.

Gespecialiseerd in faalangst
Dankzij de jarenlange ervaring is Rijschool Kooiman gespecialiseerd in het lesgeven van mensen met rij- en faalangst.