Wildproeverij, een uniek bedrijfsuitje

Voor een bedrijf is het belangrijk dat de collega’s plezierig samen kunnen werken. Geen onderlinge spanningen of wrevel. Een bedrijfsuitje kan hier een belangrijke bijdrage aan leveren. Alle collega’s een unieke dag samen laten beleven schept en versterkt de band. Een wildproeverij op de Veluwe, een van Nederlands mooiste natuurgebieden, staat garant voor een bijzondere dag die een blijvende indruk zal maken. Een dag waarover nog lang nagepraat zal worden op het bedrijf, een dag die men niet snel vergeet. Een dag die de band tussen collega’s versterkt zonder dat daar de nadruk op wordt gelegd. Wildproeverij.nl neemt een groep collega’s van een bedrijf mee in een van hun populaire wildarrangementen, waarin men alle ins en outs van het Veluws wild leert en uiteindelijk gezamenlijk van een heerlijke wildmaaltijd geniet.

Geweldige wildarrangementen

Er is keuze uit diverse interessante wildarrangementen. Moeilijk kiezen, want ze hebben ieder een eigen invalshoek. In het wildarrangement ‘van bos tot bord’ wordt men een hele middag en avond meegenomen in een aantrekkelijk programma over alles wat met Veluws wild te maken heeft. Van het jagen tot het ontleden en fileren, al deze facetten krijgen aandacht, met goede informatie over een verantwoorde jacht, die bijdraagt aan het in stand houden van het wildbestand op de Veluwe. Aan het einde van de dag wordt het geschoten wild opgegeten. Wat er uiteindelijk op het bord belandt blijft altijd afwachten. In ieder geval een heerlijke wildmaaltijd als afsluiter van de dag.

Unieke masterclass wildbereiding

Masterclass Veluws wild en wildbereiding is een aanrader voor een bedrijfsuitje, zeker als de groep plezier in koken en interesse in het klaarmaken en eten van wild heeft. In dit arrangement leert men alles over wild, wild bereiden en de fijne kneepjes door een meesterkok. Onder leiding van deze ervaren kok die alles weet over Veluws wild en het bereiden daarvan ervaart een groep een hele plezierige middag. Men leert veel over gangbare wildsoorten als eend, gans, duif, everzwijn, ree, haas etc. en men geniet uiteindelijk van een heerlijke wildmaaltijd.

Wild bereiden op de OFYR

Voor liefhebbers van de OFYR is er als laatste een unieke wildworkshop waarin men veel leert over Veluws wild, hun leefgebied, het beheer van de flora en de fauna met vervolgens een kookworkshop door Herman ter Weele, wildslager, die een heerlijk stuk wild braadt op de OFYR. Een heel gezellig en leerzaam arrangement voor een bedrijf dat zijn personeel een plezierige tijd wil bezorgen. Inclusief drankjes en de maaltijd wat de sfeer binnen de groep ten goede komt, zeker als men met z’n allen na de kookworkshop aan de wildmaaltijd zit.

De mensen die van wildproeven een onvergetelijke ervaring maken

Op wildproeverij.nl is het leuk en interessant te lezen wie er allemaal meewerken om de wildarrangementen tot een groot succes te maken. Zo zien we wijnkoperij Kroese en Epe biercollectief, de bedrijven die achter de heerlijke wijnen en de speciaalbieren zitten, die bijdragen aan het grote genieten, de sfeer en de gezelligheid. Ook maken we kennis met Herman ter Weele, wildslager van Nederland, die een geweldige demonstratie uitbenen van een bestorven edelhert geeft en vervolgens een heerlijk stuk wild voor de gasten bereidt op OFYR. En men ontmoet restaurant de Echoput, een uitstekend wildrestaurant die het personeel van een bedrijf een onovertroffen culinaire ervaring op een geweldige locatie aanbiedt. Voor bedrijven die hun personeel hierin mee willen nemen is deze speciale masterclass ‘Veluws wild en wildbereiding’ een fantastische ervaring. Onderling zullen de personeelsleden nog lang over deze unieke belevenis napraten.

Een onvergetelijk moment

De bedenkers van deze geweldige wildproeverij arrangementen zijn de hartelijke gastheer en gastvrouw Jan Lowin IJzerman en Marlies IJzerman die deze onvergetelijke wildproeverijen voor bedrijven en hun personeel bedacht hebben. Zij bieden bedrijven een unieke mogelijkheid om hun personeel een bijzonder bedrijfsuitje te laten beleven. Teambuilding op een wel heel bijzondere wijze.