Gorilla Wear tank top

Tank top van Gorilla wear

Al jaren draag ik tank-tops. Niet alleen maar naar de sportschool, maar ook tijdens warme zomerdagen. De tank-top is een mouwloos shirtje welke je in plaats van een t-shirt kunt dragen. Tijdens het sporten moet een tank-top goed zitten en mag niet om je lichaam draaien. Niet te strak maar ook niet te wijd. De tank-tops van Gorilla wear is prima kleding, zowel tijdens vrije tijd maar ook tijdens een flinke kracht-workout. Een tank-top van Gorilla gaat lang mee. Is dus duurzaam en voorzien van de nieuwste kleuren. Doe je net als ik aan krachttraining dan is een tank-top van Gorilla wear de beste keus.

Geschiedenis van de tank-top

Het is grappig om te horen dat tank-tops al in de middeleeuwen werden gedragen. Ridders uit deze tijd droegen deze top onder hun outfit. Dat was makkelijk, omdat de outfits voor soldaten in die tijd van dikke stoffen waren gemaakt. Wilde men zo’n pak wassen dan moest dit met de hand worden gedaan. Het was simpeler om een tank-top onder de outfit te dragen. Deze kon snel worden uitgewassen en had men toch min of meer frisse kleding.

Tanktop voor de sporter

Mannelijke turners droegen een tank-top van af het jaar 1800. Tanktops zijn uit de sportwereld niet meer weg te denken. Comfortabel sporten en er sportief bijlopen kan prima met een Gorilla tanktop.

Bodybuilding

Met name bij krachtsporten wordt de tanktop altijd gedragen. Een fijn, comfortabel shirt wat altijd goed staat en bij de juiste maat een prima pasvorm heeft. De Gorilla Wear Branson is niet meer weg te denken uit het zomerse straatbeeld. Zowel de trainingsbroek als de tanktop van Branson zijn heerlijk om te dragen tijdens je trainingen. Voor zowel mannen als vrouwen is er een breed assortiment tops.

Gorilla tops voor vrouwen

Vrouwen gaan steeds meer kracht training doen. Goed voor de spieren en de uitstraling van het lichaam. Natuurlijk wil je een goed getraind lijf, in al zijn proporties zien. Tank-tops geven niet alleen een mannenlichaam een boost maar worden door vrouwen ook zeer gewaardeerd, om in de fitness te dragen. De tanktop laat net even meer van je gespierde lijf zien dan een doorsnee t-shirt. Draag deze top ook in je vrije tijd. Het is echte casual kleding, die niet naar een chique gelegenheid wordt gedragen. Kies voor een Gorilla top, om in en buiten de fitness er aantrekkelijk uit te zien.