VirtuFit Ultimate Pro Roeitrainer

Roeitrainer: VirtuFit Ultimate Pro 2 review

Een roeimachine is een uitrusting die specifiek wordt gebruikt in een sportschool voor een volledige lichaamstraining. Je kunt kiezen uit roeimachines die geschikt zijn voor gebruik binnenshuis of buitenshuis. Er bestaat een verscheidenheid aan slanke, uiterst verfijnde trainingsapparaten die perfect zijn voor de gezondheidstraining. Je kunt een roeier in huis hebben en deze op elk gewenst moment gebruiken om je spieren in vorm te krijgen en je gezonde levensstijl te verbeteren. Het is een uitstekende machine om de conditie te verbeteren door calorieën te verbranden en spieren op een veilige, weinig impactvolle manier op te bouwen.

Ik vond het zelf lastig kiezen welk model ik nou moest aanschaffen, omdat er momenteel zoveel verkrijgbaar is. Uiteindelijk ging ik voor de VirtuFit Ultimate Pro 2 van Fitnessapparaat.nl. Deze modelmachines worden zowel voor commerciële als voor thuisgymnastiek gebruikt en hebben een betaalbare prijs van minder dan 900 euro. Dit model is een stevige, goed ontworpen machine die zorgt voor een geweldige cardiovasculaire training.

De Ultimate Pro 2 is uitgerust met een uitstekende boordcomputer. Deze biedt tal van programma-opties voor je training en volgt nauwkeurig een breed scala aan statistieken om te zien hoe je je workout kunt verbeteren. Als je een compatibele smartphone (iPhone of Android) hebr, kun je draadloos verbinding maken met de monitor om automatisch extra feedback te krijgen op je workouts. Andere kenmerken zijn waterbestendigheid en lucht- en magnetische weerstand. Inclusief hydraulische weerstand.

De Ultimate Pro 2 is gemaakt voor comfort en verstelbaarheid met een comfortabele stoel, geweldige voetzooltjes en een uitstekende aanpasbaarheid met eenvoudig zicht op het computerscherm tijdens de training. Ze zijn perfect voor fitnessprogramma’s, omdat ze slechts een laag geluidsniveau produceren, wat gunstig is voor trainingen binnenshuis. Ze zijn gemaakt met een standaard formaat en gewicht en zijn dus makkelijk te vervoeren en nemen niet al teveel ruimte in. De Ultimate Pro 2 zal je informatie geven over de afstand, je trainingstijd en verbrande calorieën.