Rijschool Amersfoort

Rijschool Amersfoort

Op zoek naar een goede rijschool in regio Amersfoort? Dan zit je bij Rijschool Kooiman aan het juiste adres. Dankzij jarenlange ervaring met jong en oud weet rijschoolhouder Peter Kooiman voor elk individu een pakket op maat samen te stellen.

Pakketten voor jong en oud
Er zijn pakketten met 10, 20 of 30 lesuren. Bij 20 uur zit het praktijkexamen inbegrepen en bij 30 uur zit er naast het praktijkexamen een proefexamen inbegrepen. Wil je snel afrijden? Dan is de spoedcursus van 3 weken een goede optie. In blokken van 2 uur leer je in aanzienlijke tijd de kneepjes van het vak zodat je goed voorbereid het praktijkexamen kunt afleggen. Benieuwd of Rijschool Kooiman iets voor je is? Vraag een gratis proefles aan.

Het is ook mogelijk om bij rijschoolkooiman.nl theorielessen te volgen of theoriemateriaal aan te schaffen. Zo ben je optimaal voorbereid voor je het aan het theorie-examen begint.

Faal- of rijangst? Geen probleem
Ligt je rijbewijs te verstoffen omdat je de weg niet meer op durft door faal- of rijangst? Peter Kooiman heeft veel ervaring met het begeleiden van mensen die daar last van hebben. Hoe snel je er vanaf bent hangt af van de oorzaak en impact van de angst.

Compleet aanbod met veel positieve ervaringen
Rijschool Kooiman heeft een compleet aanbod en blinkt uit in de persoonlijke benadering van het lesgeven. Veel mensen zijn erg positief over deze aanpak en het resultaat.