Jacob Cohen broek

Jacob Cohen; eigentijds

Het merk Jacob Cohen staat voornamelijk bekend om de eigentijdse jeans en strakke vormgeving. Het merk is al jaren bekend op de kledingmarkt en gaat goed mee met de tijd. De kledingstukken behorende bij het merk zijn erg modern en daarnaast goed te combineren met andere kledingstukken en accessoires. De jeans zijn zo ontworpen dat ze goed aansluiten bij je lichaam. Je kunt kiezen uit verschillende soorten en maten en kleuren jeans zodat je deze goed af kunt stemmen op basis van de gelegenheid.

Mijn ervaring met Jacob Cohen

Niet zo heel lang geleden was ik op zoek gegaan naar een nieuwe spijkerbroek, maar ik kon er geen eentje vinden die goed bij mijn lichaam paste. Ik heb vrij slanke benen en daarnaast ben ik niet zo heel lang. Het schiet in mijn geval dus niet echt op als ik zomaar een broek kies omdat deze er vaak slobberig uitzien. Ik ben toen geadviseerd om een kijkje te nemen in het assortiment van Jacob Cohen. Er werd mij gezegd dat dit merk goedkope kledingstukken zoals jeans heeft die niet al te duur zijn en die goed zullen passen bij mijn lichaam.

Normaal ben ik niet zo van de merken, maar ik besloot deze keer wel het advies op te gaan volgen. Zo ben ik dus uitgekomen bij het merk Jacob Cohen. Ik had een van de jeans gekocht. Ik koos voor de vrij neutrale kleur zwart omdat ik op zoek was naar een broek die mij goed zou passen en die ik kon combineren met mijn leuke shirts. Het bestellen ging goed en al snel ontving de jeans bij mij thuisgestuurd. Ik kon niet wachten om deze te gaan passen. De jeans waren netjes verpakt. Ik paste de jeans en warempel, mijn vriendin die me dit merk had aangeraden had gelijk gehad. De jeans paste mij onmiddellijk en zonder problemen. Ik had echt niet verwacht dat ik ooit nog eens een paar jeans zou dragen die gewoon pasten bij mijn lichaam. Mijn zoektocht naar goed passende jeans is voor mij nu gestaakt aangezien ik het alternatief heb gevonden in Jacob Cohen!