Huis kopen in Duitsland

Huis kopen in Duitsland met Holland Immocenter

Groter en goedkoper
Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je naar Duitsland zou willen verhuizen. Soms moet je vanwege werk naar een locatie in Duitsland, maar ook als je in het grensgebied woont en werkt kan het aantrekkelijk zijn om naar Duitsland te verhuizen. Het is geen groot geheim dat je in Duitsland goede, degelijke en ruimere huizen kunt kopen tegen een goede prijs. Duitse huizen zijn in de regel van goede kwaliteit en toch zijn de prijzen veel lager dan in de meeste Nederlandse steden. Dit komt simpelweg doordat het land veel groter is en er dus ook minder schaarste is aan bouwgrond. Bij www.hollandimmocenter.com helpt ze u graag bij het vinden en aankopen van een woning in Duitsland.

Kies voor een professional
Met www.hollandimmocenter.com kies je voor een professional die de Duitse huizenmarkt goed kent. Ze beschikken over de nodige expertise en over een groot netwerk in Duitsland en Nederland. Of het nu gaat om de onderhandelingen over de prijs, de taxatie of de financiering, ze staan je bij met raad en daad. Het lijkt complex om een woning in een ander land aan te kopen, maar met de juiste begeleiding blijkt dit vaak erg mee te vallen.

Kopen of huren?
Je hoeft natuurlijk niet te kopen om je in Duitsland te vestigen. Bij www.hollandimmocenter.com kunnen ze u ook adviseren bij het huren van een woning. Met een regelmatig aanbod van huurwoningen in hun eigen bestand of door te zoeken binnen hun netwerk in Duitsland zijn ze ook een steun en toeverlaat bij het huren van een woning in Duitsland.

Overige diensten
Het www.hollandimmocenter.com is een allround makelaarskantoor. Dat wil dus zeggen dat ze naast de aankoop en de huur van huizen ook hun vakkundigheid aanbieden bij het verkopen en verhuren van uw woning. Met een focus op service en kwaliteit doen de makelaars bij www.hollandimmocenter.com er alles aan om tot een uitstekend resultaat te komen voor kopers, verkopers, huurders en verhuurders.