Gorilla Wear schoenen

Gorilla Wear schoenen voor binnen én buiten de sportschool!

Ik heb laatst hele gave sportschoenen besteld bij Gorillawear.com, omdat mijn oude schoenen echt aan vervanging toe waren. Ik ben heel vaak in de sportschool te vinden, dus goede schoenen zijn dan erg belangrijk. Gelukkig zien de schoenen van Gorilla Wear er ook nog eens hip uit, waardoor ik er altijd fashionable uitzie tijdens mijn work-outs.

Wat me al snel opviel, was dat de schoenen van goede kwaliteit zijn. Ten eerste piepen ze niet als ik erop loop. Dit gebeurt soms wel als ik met sportschoenen loop, vooral in sportzalen gaat de zool soms piepen. Dat is enorm irritant! Gelukkig piepen de schoenen van Gorilla Wear dus niet en kan ik gerust dansen, springen en rennen zonder geluid. Verder zijn de schoenen van lichtgewicht (maar wel stevig) materiaal gemaakt, dus zitten ze echt enorm lekker tijdens het sporten. Ik ben normaal blessure-gevoelig bij mijn enkels en heb gauw last van pijn, maar de schoenen van Gorilla Wear zitten zo lekker dat ik helemaal niks heb gemerkt van pijn of ongemak. Ook vind ik het fijn dat de schoenen van luchtdoorlatende filters zijn voorzien, waardoor je minder snel last van warme en zweverige voeten hebt. Ik ga soms na mijn sportsessie in de sportschool nog de stad in om bijvoorbeeld boodschappen te doen en dan is het natuurlijk niet fijn als ik heel erg stink. Sinds ik de schoenen van Gorilla Wear draag, heb ik daar helemaal geen last van gehad, dus ik vind deze echt een aanrader voor degenen die snel last van zweetvoeten hebben!

Naast de goede kwaliteit hebben de schoenen ook als voordeel dat ze er superleuk uitzien. Je kunt de schoenen namelijk ook als gewone sneakers dragen onder een casual outfit bijvoorbeeld. De designs zijn heel hip en absoluut niet lomp (wat ik soms wel vind bij bepaalde sportschoenen). Ik heb daarom ook een tweede paar Gorilla Wear schoenen besteld die ik als gewone schoenen kan dragen als ik even de stad in moet of naar mijn werk ga bijvoorbeeld. Voor mijn werk moet ik veel lopen en staan, dus dan zijn comfortabele schoenen wel zo fijn. Ik kan deze Gorilla Wear schoenen dus aanraden aan iedereen die op zoek is naar heerlijk zittende sportschoenen voor tijdens het sporten, maar ook voor degenen die hippe sneakers voor onder hun spijkerbroek willen!