Gebreide kleding bij Pauw.com

Bij Pauw.com hebben ze gebreide kleding. Ze noemen het ook wel knitwear. Er zijn diverse merken. Denk aan: Aspesi, Marni, Odeeh, Pauw enzovoort. De soorten knitwear zijn ook erg divers. Hierbij kun je denken aan: truien en vesten. Wat maakt deze webshop nou zo bijzonder? En waarom zou je juist hier jouw knitwear moeten kopen?

Over de webshop

Het begin van deze winkel begon al na de Tweede Wereldoorlog. Het echtpaar Pauw Thiry opent in deze tijd dan ook hun eerste winkel in Amsterdam. Er worden al snel meer nieuwe winkels geopend, omdat de winkel erg gewaardeerd wordt. In de jaren 60 maken de dochters van het echtpaar de kleding en breiden het assortiment uit. In de jaren 80 komt er ook een collectie voor mannen. Dit wordt geopend met de naam Pauw Mannen. De winkel is een multi-brand winkel. Het verkoopt dus vele luxe kleding merken. Daarbij is Pauw sinds 2013 ook nog officieel partner van UNICEF!

Pauw mannen

Zoals vertelt kwam er in de jaren 80 een collectie voor mannen. In Nederland is Pauw mannen Luxury Tailory de eerste winkel die dit verkoopt. Hier kun je merken kopen, zoals: Kiton, Attolini, Brioni, Caruso, Finamore en nog veel meer. De merken worden zorgvuldig gekozen. Pauw.com hoopt ervoor te zorgen dat deze merken een gevoel van klasse, elegantie en stijl benadrukken. De knitwear voor mannen bestaat onder ander uit de merken: Loro Piana, Zanone, Reigning Champ, Doriani Cashmere, Mey, Alunui Men enzovoort.

Pauw vrouwen

Pauw vrouwen kleding bestond dus al eerder. Hiermee is de winkel dus origineel mee begonnen. De merken die worden uitgekozen hiervoor, stralen elegantie, luxe en stoere elementen. Daarbij wil de winkel vrouwen graag inspireren. Men wilt graag een ideale pasvorm, ontwerp en de juiste materialen. Zodat de kracht van iedere vrouw, de schoonheid en hun vormen zou benadrukt kunnen worden.

De winkel is dus erg divers en van goede kwaliteit kledingmerken.