airbike

Flink tekeer gaan met mijn HIIT airbike

Ik houd echt enorm van sporten, maar helaas heb ik niet altijd tijd om naar de sportschool te gaan. Daarom heb ik laatst een hometrainer bij Fitnessapparaat.nl gekocht, zodat ik op ieder moment op mijn gemakje thuis zou kunnen trainen. Ik heb gekozen voor de Schwinn Airdyne AD6 HIIT Airbike, want ik doe graag intervaltrainingen om mijn conditie op peil te houden en strak in vorm te blijven.

Ik wilde graag een hometrainer hebben met crosstrainer pedalen, zodat ik ook mijn bovenlichaam kon trainen (en dus eigenlijk mijn hele lichaam, niet alleen mijn benen). De Airbike die ik heb gekozen heeft deze pedalen, dus dat was echt een reden voor mij om voor deze hometrainer te gaan. Ik doe namelijk een keer per week aan crossfit en daar maak ik ook soms gebruik van Airbikes van dit merk. Ik vind het heerlijk om helemaal los te gaan en zo even flink calorieën te verbranden, dus zo’n apparaat wilde ik ook graag voor thuis hebben. Ik kan al mijn trainingsgegevens op het LCD scherm zien en dat geeft mij extra motivatie om nog harder te gaan. Er zit een een handige Revmeter bij, zodat ik mijn intervaltrainingen per minuut kan plannen en het geeft me echt een goed gevoel als ik weer net een beetje harder kan dan de vorige keer. Andere gegevens zoals afstand, snelheid en tijd kun je ook op het scherm zien. Ik vind het erg handig om je voortgang zo bij te kunnen houden en te zien of je conditie vooruit gaat. Verder gebruik ik ook een draadloze borstband om mijn hartslag te meten en er erg in te houden dat hij niet te snel of te ver omhoog gaat. Ik moet daar namelijk soms mee uitkijken. Maar als je dus graag dit soort trainingsgegevens over jezelf tot in detail bij wil houden, dan raad ik echt de Schwinn Airdyne AD6 HIIT Airbike aan!

Bij deze hometrainer zat trouwens gratis montage, dus dat was helemaal mooi meegenomen. Ik kon diezelfde middag dat ik hem binnenkreeg nog beginnen met sporten op mijn nieuwe hometrainer. Ik ben echt superblij dat ik deze gekocht heb, want ik sport er nu minimaal drie keer per week op. Het is ook gewoon zo makkelijk om even snel een half uurtje een intervaltraining te doen!