fietsroutes

Fietsen op de Veluwe

Ben je gek op fietsen? De Veluwe en haar prachtige natuur is een perfecte bestemming om te verkennen met de fiets. Voor de mooiste fietsroutes kan je terecht bij VVV Epe. Lees verder en ontdek de mooiste routes om te fietsen in de Veluwe.

Fietsen door de natuur op de Veluwe

De Veluwe is al jaren een populaire bestemming onder Nederlands voor een dagje weg of een korte vakantie. En dat is niet zo gek ook. De regio heeft een prachtige natuur waar veel te ontdekken is. Je vind er bossen, meren, zandverstuivingen en heidevelden. Op de Veluwe heb je het allemaal. Natuurlijk kan je er lekker tot rust komen, maar ook als je houdt van actieve bezigheden is de Veluwe de plek waar je naartoe moet. Pak je spullen in en vertrek een dagje met de fiets naar de Veluwe. Of kies voor een lekker weekje weg en boek een verblijf bij een van de accommodaties.

Kies een van de prachtige routes

Dankzij de grootte van gebied van de Veluwe, is de Veluwe een perfecte bestemming om te fietsen. Natuurlijk kan je kiezen voor een korte route, maar ook de liefhebber van de verre fietstochten komt hier niks te kort. Voor de fietsers zijn er een aantal routes door de Veluwe samengesteld, variërend van korte en lange tochten. Een overzicht van de aanwezige fietsroutes op de Veluwe download je via de website van VVV Epe op www.vvvepe.nl.

Stel je eigen route samen

Kom je net iets te kort in de aanwezige routes of stel je gewoon liever je eigen route samen? Dankzij de vele knooppunten in het gebied stel je gemakkelijk je eigen route samen. Maar het is natuurlijk wel handig om een overzicht te hebben van alle knooppunten op de Veluwe. Zo zie je in een overzicht welke route je wil fietsen. Een overzicht van de
is te koop bij de VVV in Epe. Voor meer informatie ga je naar de website vvvepe.nl.