Caravan kopen

Caravan kopen bij de Jong in Hattem

Ga of wil je binnenkort op vakantie en heb je daarvoor een nieuwe caravan nodig? Misschien heb je momenteel een caravan in bezig die eerst verkocht moet worden, of misschien wordt dit voor jou de eerste keer dat je een caravan gaat kopen. In beide gevallen ben je bij de Jong in Hattem aan het goede adres.

Caravan kopen bij de Jong in Hattem

Bij de Jong in Hattem vind je een groot assortiment caravans. Natuurlijk is een caravan een grote aankoop waarvan je zeker wil zijn dat je de goede uitkiest. De Jong in Hattem helpt je graag bij het uitzoeken van een geschikte caravan en geeft je daarbij deskundig advies. Of je nou opzoek bent naar een Dethleffs, Burstner, T@B of Fendt caravan, je vindt het hier allemaal. Heb je een caravan gevonden die voldoet aan je wensen? Alle caravans zijn voorzien van BOVAG garantie, zodat je jaren van je nieuwe caravan geniet.

Je caravan verkopen bij de Jong Hattem

Heb je een nieuwe caravan uitgezocht en moet je je oude caravan verkopen? De Jong in Hattem heeft een groot netwerk, waardoor ze binnen no time je caravan voor een goede prijs verkopen. Je caravan wordt professioneel getaxeerd, zodat je weet wat de waarde van je caravan is. Vervolgens wordt je caravan zichtbaar gepresenteerd op het terrein, zodat je zo snel mogelijk een koper voor je caravan vindt. Wil je niet wachten totdat iemand je caravan koopt? De Jong in Hattem koopt je caravan voor je in. Neem contact op via de website dejonghattem.nl.

Schade aan je caravan

Heb je een ongeluk(je) gehad en heeft je caravan schade opgelopen? De Jong in Hattem heeft een gespecialiseerd schadeteam die ervoor zorgt dat de reparatie van je caravan correct wordt uitgevoerd. Dit doen ze op hun eigen locatie. Je caravan gaat dus nergens anders heen en blijft op de vertrouwde locatie. Heb je hulp nodig om de schade met je verzekeraar op te lossen? De Jong helpt je met het invullen van het Europees schadeformulier en verzorgt voor jou de hele schadeafwikkeling. Maak een afspraak via de website dejonghattem.nl