Bungalow huren

Bungalow huren op de Veluwe

Ben je opzoek naar een leuke plek om vakantie te vieren? Het huren van een bungalow op de Veluwe zal je niet teleurstellen. Bij Bungalowpark Kastelenhof vind je de perfecte bungalow die voldoet aan al je wensen. Geniet van een aantal dagen of weken weg en kom er tot rust in de natuur. Dankzij de goede faciliteiten kom je tijdens je vakantie niks te kort. Lees verder en ontdek wat de bungalows van Bungalowpark Kastelenhof je te bieden hebben.

Met de hele familie op pad

Heb je een groot gezin of wil je graag familieleden meenemen? Een bungalow huur je op de Veluwe voor 2, 4, 5, 6 of zelfs 8 personen. Alle bungalows zijn modern gemeubileerd en je vindt er alles wat je voor je dagelijkse bezigheden nodig hebt. Heb je een hond en wil je die graag meenemen? Je hond is welkom op Bungalowpark Kastelenhof. Dankzij de vrije ligging van de bungalows, speelt je viervoeter heerlijk in de natuur tijdens het verblijf.

Dit zijn de faciliteiten op het bungalowpark

Alle bungalows op het park zijn voorzien van kussens en dekbedden, een combi-magnetron, een radio/cd speler, een televisie en een koffiezetapparaat. Wil je tijdens je verblijf graag de was doen? Op het park vind je een wasgebouw met twee wasmachines en twee drogers. Wasmiddel en wasverzachter kan je kopen bij de receptie, als je dat niet bij je hebt. Heb je geen zin om boodschappen te doen voordat je aankomt? Geef je boodschappenlijstje door aan Bungalowpark Kastelenhof en zij zorgen ervoor dat het in de bungalow voor je klaar staat bij aankomst. Heb je tijdens je verblijf internet nodig? Voor alle gasten is er een Wi-Fi verbinding.

Ga er op uit in de omgeving

Natuurlijk kan je tijdens je verblijf enkel op het park blijven als je dat graag wilt. Maar wil je de omgeving graag ontdekken? Het park ligt middenin de Veluwe en heeft dus een prachtige natuur. Ga er fietsen of wandelen of trek er eens op uit naar een van de attracties, musea of dierentuinen in de buurt.